No items in the cart.

Actie Champagne 

Champagne

De nieuwe capsule en het bijhorende etiket voor onze champagneactie illustreren een detail uit een kunstwerk van Misia Godebska-Sert, de kleindochter van François Servais. Ze creëerde ‘Le Bouquet de marieé‘ (1932), een kleurrijke compositie van meikevers, vlinders, zwaluwen en stoffen bloemen naar aanleiding van het huwelijk van pianist en kamermusicus Arthur Rubinstein. Hij was een goede vriend van haar en vooral bekend van zijn uitvoeringen van Chopin. Het kunstwerk weerspiegelt de frivoliteit die de ‘Reine de Paris’ kenmerkt en kon door Villa Servais worden aangekocht en ‘thuisgebracht’. Misia bracht een deel van haar jeugd door in Villa Servais te Halle.

De geselecteerde champagne van het wijndomein van de familie Sandrin in Celles-sur-Ources heeft drie jaar kunnen rijpen in 200 jaar oude kelders. De champagne is samengesteld uit 100% Pinot noir-druiven.

Klik op het gewenste product om over te gaan tot de bestelling

Met de opbrengst van de champagne- en geuzeverkoop wordt een deel betaald van het kunstwerk ‘Le Bouquet de Marieé  van Misia Sert. Daarnaast wordt als afsluiter van het Misia-jaar (150 jaar) een gedenksteen gemaakt uit marmer die bij op het graf van de kleindochter van François Servais in Samoreau, ten zuiden van Parijs, zal worden geplaatst om de link met Halle voorgoed internationaal zichtbaar te maken. 

7-capsules-

Praktisch

U kunt de bestelling komen afhalen in Villa Servais.   U heeft de kans het kunstwerk van Misia Godebska-Sert ‘Le Bouquet des marieéi” (1932) met eigen ogen te zien. Geniet van de gezelligheid en afgewerkte muurschilderingen in de ‘Grand Salon’ en ontdek de warme verduisteringsgordijnen die recent werden geplaatst. 

Bent u niet in de mogelijkheid om een bezoekje te brengen en uw bestelling af te halen, dan spreken we met plezier een moment voor thuislevering af. Neem contact met ons op via info@villaservais.be of op tel. 0475 75 44 74.

Geuze

Voor de ‘Oude Geuze Villa Servais’ selecteerde de familie Boon samen met Maud en Geert de lambieken voor deze assemblage. Er werd gekozen voor een basis jonge lambiek waaraan drie jaar oude lambiek die gerijpt heeft op kleine eiken vaten, werd toegevoegd. De oude lambieken uit deze vaten onderbouwen het eik-karakter in de smaak.

Klik op het gewenste product om over te gaan tot de bestelling

Jos, Frank, Karel Boon, en Maud & Geert

Geur

Het interieurparfum ‘Villa Servais’ doet terugdenken aan de Belle Epoque-periode waarin Misia Godebska-Sert leefde. Een vleugje art deco stijlvol vermengd met barok. De geur werd geïnspireerd op een deel van de inrichting van de Villa
en de artistieke cultuur van de familie Servais en de Godebski-nazaten.
Dit huisparfum combineert harmonieus lavendel, bergamot en patchouli met de complexiteit en het houtachtige van jasmijn, sandelhout, wierook en specerijen.
De geur werd ontwikkeld door Romain Pantoustier, artisanaal parfumeur van NeZ ZeN.

Klik op het gewenste product om over te gaan tot de bestelling

Set van vier kaarten

Letterpress is een ambachtelijke druktechniek waarmee u kwaliteitsdrukwerk kan realiseren. De inkt wordt met de hand gemengd en elke kleur wordt afzonderlijk bedrukt met behulp van reliëfdrukvormen. Het ontwerp kan hierdoor diep doordringen en geeft een prachtig reliëf in zacht en dik papier.
Een kaart gemaakt op dik gerecycleerd papier met de vier prachtige partituren van François Servais. Een uniek geschenk voor muziekliefhebbers.

Klik op het gewenste product om over te gaan tot de bestelling