No items in the cart.

Expo

Laat uw kunstwerken spreken

Heeft u plannen om uw eerste tentoonstelling te organiseren? Of wilt u met uw vereniging een jonge kunstenaar een platform bieden om zijn/haar werken tentoon te stellen? In de muziekzaal van Villa Servais komen de kunstwerken volledig én veilig tot hun recht.  

Naast een authentiek 19de eeuws kader en een uitstekende verlichting biedt de zaal ook de mogelijkheid om een zeer flexibele opstelling uit te werken. Door de grote raampartijen komt er in Villa Servais veel natuurlijk licht binnen wat de kunstwerken een absolute meerwaarde geeft. Elke ruimte in de villa heeft bovendien een aangepaste binnenverlichting. 

Wenst u uw beeldhouwwerken in de tuin van deze prachtige villa tentoon te stellen? Ook dan mag u rekenen op een buitengewone expositie in een adembenemend decor. 

De gasten van B&B Villa Servais, de genodigden van uw tentoonstelling en de bezoekers van de tearoom krijgen de kans om uw kunstwerken in een unieke setting te ontdekken. 

Wilt u graag meer informatie over de organisatie van een vernissage of expositie in de muziekzaal van Villa Servais? Neem gerust contact met ons op. We geven met plezier uitleg over de verschillende formules. 

Contacteer ons voor meer informatie​