No items in the cart.

Corporate

Organiseer een bedrijfsevent in Villa Servais

Bent u op zoek naar een unieke locatie om een teambuilding of bedrijfsevent te organiseren? Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden om een exclusieve receptie te organiseren in de villa en de magistrale tuin? Of wenst u uw event te combineren met een vleugje gastronomienatuursport of cultuur? Dan voldoet Villa Servais aan al uw verwachtingen.

Deze recent gerenoveerde villa uit de 19de eeuw in neo-palladiaanse stijl is ideaal gelegen in hartje Halle nabij de autosnelweg, het station en de bushalte en beschikt over twee volledig uitgeruste vergaderruimtes van 70 m² en 20 m². U kunt zich in een uitzonderlijk kader in alle rust focussen op de training, workshop of een vergadering en tijdens de middagpauze vertoeven in de prachtig aangelegde tuin met vele hoekjes en de historische lindeboom waar ook François Servais graag onder verpoosde.

Ook een uitstapje naar het stadspark of centrum Halle kan voor de perfecte ontspanning zorgen. Daar ontdekt u naast winkeltjes leuke cafés en restaurants. Op wandelafstand van Villa Servais bevindt zich het stedelijk zwembad Sportoase en een atletiekpiste.  

Wij geven graag tips over mooie wandelingen langs het kanaal, de Zenne, het Hallerbos of andere plekjes in onze omgeving die de moeite waard zijn om te verkennen. Of waarom geen fietstochtje inplannen om het mooie Pajottenland en de Zennevallei verder te ontdekken?

Wilt u drank tijdens de vergadering of ’s middags liever in-house een maaltijd nuttigen in het Grand Salon? Wenst u graag fietsen te huren voor een gedeelte van de dag? Of denkt u eraan een meerdaagse opleiding te organiseren en wilt u overnachten in ons gastenverblijf?  Neem contact met ons op en we werken met plezier een voorstel op maat voor u uit. 

Contacteer ons voor meer informatie​