No items in the cart.

Contact

Geniet van een onvergetelijk verblijf in Villa Servais 

Villa Servais in Halle, een stad in de provincie Vlaams-Brabant, werd gebouwd door François Servais en recent gerestaureerd door de familie De Poorter – Leschevin. Dit 19de eeuwse imposante gebouw werd minutieus gerenoveerd en beschikt over acht exclusieve gastenkamers. De villa is ideaal gelegen op 350 meter van de bushalte en het station van Halle, met vlotte verbindingen naar alle hoofdsteden en drie treinen per uur richting Brussel.

Incheckprocedure 

U kunt inchecken vanaf 15 uur tot 22 uur. Wenst u later te komen? Dan kunt u gebruikmaken van de unieke QR-code die u na de reservatie van ons ontvangt.

Parking en vervoer

Elke gastenkamer beschikt over een privé-staanplaats die enkel toegankelijk is via een persoonlijke code. In totaal zijn er dertien parkeerplaatsen beschikbaar. De B&B beschikt over twee laadpalen voor elektrische wagens en een was- en laadplaats voor elektrische fietsen.

Wilt u de streek liefst met de fiets verkennen? Wij verhuren gewone fietsen en e-bikes. Gelieve dit bij uw reservatie meteen aan te duiden zodat we dit tijdig kunnen voorzien.  

U kunt via de fietssnelweg en de fietsroutes tal van prachtige locaties in de Zennevallei en het Pajottenland ontdekken en tot naar hartje hoofdstad fietsen.

Wenst u een taxi te regelen? Wij reserveren gepast vervoer op eenvoudige vraag.

Lokale bezienswaardigheden

De historische villa uit de 19de eeuw bevindt zich op wandelafstand van het centrum met veel gezellige caféetjes, restaurants en de winkelstraat die u tot aan de Grote Markt, het standbeeld van François Servais, het toerismekantoor en de gotische Sint-Martinusbasiliek brengt. Ook het streekmuseum Den Ast en cultureel centrum ’t Vondel bevinden zich op een kwartiertje stappen van uw gastenverblijf.  

Ontdek het ruim aanbod aan cultuurnatuur en gastronomie op een boogscheut van Villa Servais!

Contact

Wenst u meer informatie over ons gastenverblijfde events in Villa Servais of de tearoomOf wilt u een cadeaubon reserveren voor een uniek verblijf in één van onze gastenkamers? Contacteer ons dan via het gsm-nummer van Geert 0475 75 44 74 of door onderstaand formulier in te vullenWe spreken meerdere talen en helpen u met veel plezier verder.