No items in the cart.

Event
Villa Servais als inspirerende ontmoetingsplaats…

Waar creativiteit geen grenzen kent…

De ‘salle de musique’ in de privéwoning van François Servais was in de 19de eeuw dé ontmoetingsplaats voor edellieden, kunstenaars en muzikanten. Ook plaatselijke artiesten en muziekverenigingen en Hallenaren waren er kind aan huis.

Na de aankoop van Villa Servais in 2016 wilden Geert en Maud deze unieke zaal opnieuw het elan geven van vroeger. Een plek waar mensen mekaar ontmoeten, waar de creativiteit borrelt en inspirerende kunstprojecten ontstaan.

Van een vernissage, expo tot een aperitiefconcert, een toneelvoorstelling of een bedrijfsevent. De mogelijkheden in deze authentieke ruimte zijn eindeloos.

De magnifieke zaal beschikt over professionele luidsprekers en WIFI-versterkers en is uitermate geschikt voor concerten, exposities, vernissages, lezingen, bedrijfsevenementen en trainingen. Wanneer u een event organiseert kan de zaal op verschillende manieren worden ingedeeld. Wij geven u graag vrijblijvend advies en tips over de mogelijke zaalopstelling.

Bij een zittend publiek is de maximumcapaciteit begrensd tot 60 personen, staand kunt u tot 120 toeschouwers uitnodigen. In de nabije omgeving van de zaal vindt u ook toiletten en een vestiaire.

Wilt u tijdens het event in één of meerdere kamers van b&b Villa Servais blijven overnachten? Vraag gerust meer inlichtingen. Ons exclusief gastenverblijf beschikt over acht luxueus ingerichte kamers en het uitgebreid ontbijtbuffet met lokale producten is inbegrepen in de kamerprijs. Elke kamer heeft een eigen QR-code die ook toegang geeft tot een privé-staanplaats voor de wagen.

Dankzij de ideale ligging nabij de autosnelweg, het station en de bushalte is Villa Servais dé ideale uitvalsbasis voor uw cultureel of professioneel evenement.

De muziekzaal is 70 m² en beschikt dankzij de vijf meter hoge plafonds en de cassettevloer over een uitzonderlijke akoestiek. De ruimte kan gehuurd worden voor een privé-event of een publiek gebeuren in combinatie met de kamers, de bibliotheek Ernest Van Dijck en het salon.

Wenst u een tentoonstelling te organiseren in onze prachtige zaal met natuurlijke lichtinval of in de feeërieke tuin? Of wilt u met uw vereniging een jonge kunstenaar een platform bieden om zijn/haar werken tentoon te stellen? Dan werken we graag een voorstel uit op maat.  

 

Wenst u een bedrijfsdag te organiseren in de villa? Dan kunt u gebruikmaken van twee volledig uitgeruste vergaderruimtes (70 m² en 20m²) en ook afspraken maken rond catering of een tafeltje reserveren in een charmant restaurant in de buurt. 

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief