No items in the cart.

Gastronomie

Als gast kunt u in Villa Servais dagelijks genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet met lokale producten in de Grand Salon en de Salle de Travail. Ook wanneer u niet in het gastenverblijf overnacht kunt u een tafeltje reserveren om gezellig met het gezin, familie of vrienden te genieten van een overheerlijke start van de dag.

Of wat dacht u van een ‘afternoon tea’ in onze gezellige tearoom? Deze high tea is een lichte maaltijd bestaande uit onder meer koffie, thee, sandwiches, hapjes, scones en zoete deegwaren. Onze kwalitatieve Villa Servais-versie vestigt de aandacht op lokale producten en werd in overleg met Marie-Claire Quittelier van Food-food samengesteld. Onze exclusieve theevariëteiten laten u een avontuurlijke reis maken doorheen de vele landen die François Servais regelmatig bezocht en dragen de signatuur van theesommelier Ann Vansteenkiste van Curiosithe.

Organiseert u een concert, vernissage, tentoonstelling, theatervoorstelling of een bedrijfsevent? Dan bespreken we graag met u de mogelijkheden voor in-house catering.
Voor het diner verwijzen wij met veel plezier door naar alle gastronomische mogelijkheden die Halle rijk is. Tal van fantastische restaurants bevinden zich op wandelafstand van Villa Servais. Van een gezellige bistro, een exclusief restaurant tot een plek waar u smaakvolle snacks kunt nuttigen. U vindt een overzicht van deze zaken via de website van Stad Halle.