No items in the cart.

Previous
Next

Welkom in de virtuoze wereld van Villa Servais. Droom weg in één van de acht luxueuze kamers van ons gastenverblijf en plan een ontmoeting met onze rijke geschiedenis. Adem de authentieke sfeer van vroeger in, ontdek uniek Belgisch kraanwerk van het begin van de 20ste eeuw in de badkamers van de B&B, verpoos bij de open haard in het salon van het gastenverblijf en de bibliotheek Ernest Van Dijck op de eerste verdieping met zicht op de Halse basiliek en geniet van het hedendaags comfort in deze gerestaureerde 19de eeuwse villa in neo-palladiaanse stijl. 

francois_gold

François

Ervaar de geschiedenis van Villa Servais door een verblijf in de kamer die de naam draagt van de reizende cellist en componist die zijn indrukken van over de hele wereld verwerkte in zijn muziek en zijn fenomenale woonst. 

N°2-or-cercle

Sophie

Geniet van een uniek verblijf in Villa Servais en kies voor een onvergetelijke overnachting in kamer Sophie. Deze ruimte is gewijd aan Sophie Feygin, de Russische echtgenote van François Servais.  

marieantoinnette_gold

Marie-Henriette

De suite Marie-Henriette is met haar 36,36 m² de grootste gastenkamer in Villa Servais en is volledig gewijd aan Marie-Henriette, de tweede koningin der Belgen en echtgenote van koning Leopold II. 

joseph_gold

Joseph

 
 De royale deluxe kamer ‘Joseph’ bevindt zich op de tweede verdieping van Villa Servais en dankt haar naam aan de jongste zoon van François Servais en Sophie Feygin. 
 
franzliszt_gold

Franz Liszt

  Kamer Franz Liszt is een ruim vertrek op de tweede verdieping. De naam geeft onmiskenbaar een artistiek knipoog naar de vermaarde Hongaarse pianist en componist Franz Liszt die regelmatig te gast was in Villa Servais en een vriend was van de familie.
 
cyprien_gold

Cyprien

Cyprien is de kleinste kamer in het gastenverblijf van Villa Servais maar ademt het creatief karakter uit van Cyprien Godebskide Frans-Poolse beeldhouwer die gehuwd was met Sophie Servais en een belangrijke rol gespeeld heeft in de vereeuwiging van Adrien François Servais.  
N°3-or-cercle

Franz

Wilt u graag de muzikale sfeer inademen die de 19de eeuwse Villa Servais zo kenmerkt? Boek dan de kamer Franz, een deluxe ruimte in het gastenverblijf opgebouwd rond de oudste zoon van Sophie Feygin en Adrien François Servais. 
misia_gold

Misia

Ervaar de betoverende sfeer van Villa Servais en reserveer een overnachting in ‘Misia’. Deze luxueuze kamer is opgebouwd rond de kleindochter van Adrien François Servais en Sophie Feygin. Ze was een begaafd pianiste en werd de muze van talrijke Parijse kunstenaars.