No items in the cart.

Ontbijt & Tearoom NIEUW

a

Gezellige tearoom in een charmant historisch kader

Neem plaats aan een van de gezellige tafeltjes in onze tearoom of in de zithoekjes met comfortabele zeteltjes en reis mee door de inspirerende wereld van François Servais.

Tijdens zijn leven trok François Servais er regelmatig op uit om concerten te geven in verschillende landen. Laat u vergasten op een thee die een duidelijk knipoog geeft naar zijn vele reizen doorheen Nederland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Turkije, Rusland, Frankrijk, Oostenrijk en zijn bijzondere interesse in Japan. De theeselectie werd uiterst zorgvuldig samengesteld door Ann Vansteenkiste van Curiosithee. Deze theesommelier is van opleiding herboriste en deelt haar passie voor thee graag met u. Geniet van de subtiele smaken en harmonieuze blends.

Wilt u graag een tafeltje reserveren om ook een kwaliteitsvolle maaltijd te nuttigen in onze gezellige tearoom of genieten van een exclusief ontbijt? Dat is perfect mogelijk. Wij verwelkomen u graag in onze rustgevende locatie en laten u met veel plezier gastronomisch proeven van artisanale gerechten vervaardigd met lokale kwaliteitsproducten. 

Ontbijtmenu

< class="qodef-m-text" >Ons luxueus ontbijt…. Een perfecte start van de dag

Tearoom

< class="qodef-m-text" >Een smaakvol tearoommenu… Met veel zorg voor u klaargemaakt