No items in the cart.

Wat te doen

Boek een overnachting in het exclusief gastenverblijf of organiseer een theatervoorstelling, concert, vernissageexpositie, of bedrijfsevent in Villa Servais en maak een boeiende reis door de geschiedenis. Deze 19de eeuwse villa in neo-palladiaanse stijl was de thuisbasis van cello-virtuoos François Servais en is na een jarenlange, grondige renovatie door de familie De Poorter-Leschevin klaar om opnieuw een ontmoetingsplaats te worden voor jong en oud.

De stad Halle is gelegen in de Zennevallei. Samen met het Pajottenland heeft deze streek veel te bieden op sportief, cultureel, muzikaal, toeristisch en gastronomisch vlak. Van een folkloristisch feest zoals carnaval Halle en de Soldatenprocessie van Lembeek tot uniek cultureel erfgoed.

Stad Halle en haar omgeving staan bekend voor de vele tradities, volksfeesten, musea en historische gebouwen en onthullen met veel plezier hun adembenemende geheimen voor u. 

Cultuur

Doorheen de villa vindt u de vele invloeden terug van de buitenlandse reizen die François Servais ondernam. Van de Japanse muurschilderingen tot de beeldhouwwerken van Cyprien Godebski, Villa Servais herbergt een onwaarschijnlijke culturele rijkdom. En ook in de stad Halle zelf valt cultureel altijd wel één en ander te beleven.

Gastronomie

In Villa Servais kunt u genieten van culinaire hoogstandjes met een onmiskenbare knipoog naar de vele reizen van de wereldvermaarde cellist. En ook voor een gastronomisch uitje biedt Halle, een gezellige stad in het Pajottenland, heel wat smaakvolle ideetjes van horecagelegenheden voor de kleine of iets grotere honger.

Natuur

Bent u een natuurliefhebber? Dan zal u ongetwijfeld genieten van de prachtig aangelegde tuin in Villa Servais en de majestueuze lindeboom waar François Servais graag onder vertoefde. De natuur in het Pajottenland en de Zennevallei is absoluut de moeite waard om verder te ontdekken.

Sport, fiets- en wandelroutes

Stad Halle en haar omgeving staan bekend voor de vele sportfaciliteiten, tradities, volksfeesten, musea en historische gebouwen en onthullen met veel plezier hun adembenemende geheimen voor u.